Om os

Home / Om os

AGJ CONTAINER TRADING ER EN DEL AF AGJ A/S

100% danskejet virksomhed
AGJ Container Trading er en del af AGJ A/S. Vi er en 100% danskejet smede- og ingeniørvirksomhed, der p.t. beskæftiger ca. 70 medarbejdere.

Containerløsninger i mere end 50 år
Siden starten i 1963 har virksomhedens afdeling for containerhandel kaldet AGJ Container Trading, været beskæftiget med levering af industrielle specialløsninger inden for fremstilling og handel med containere, kontormoduler, skurvogne, pavilloner og mandskabsmoduler.

Alle løsninger er på specialmål – til standardpriser
I dag er AGJ Container Trading leveringsdygtig i alle former for moderne containerløsninger, designet præcis efter vore kunders ønsker og specifikationer i forhold til indretning, mål, dimensioner og farver.

Certificeret produktion
AGJ Container Trading er leveringsdygtig i ca. 250 specialcontainere hver måned – året rundt, og kan fremstille alle former for moduler til beboelse, kontor, mandskabsfaciliteter eller lager. Herudover er vi leveringsdygtige i køkken- og sanitetsmoduler, der fremstilles efter vore kunders ønsker og krav. I denne forbindelse er selskabets godkendelse af Fødevarestyrelsen og ISO-certificering inden for kvalitetsstyring samt CE-mærkning alt afgørende.

Altid kundens egne farver – det er jo med i prisen
Vi lakerer aktuelle moduler i kundernes logofarver, og kan tilbyde dekorationer med folier på lakerede sider.

Energioptimerede løsninger
Containermoduler leveret fra AGJ Container Trading er energioptimerede i forhold til isolering af vægge, gulve og tagkonstruktioner, ligesom opvarmning kan tilbydes med el-paneler eller luft–luft varmepumper. Alle containermoduler fra AGJ Container Trading tager udgangspunkt i fremstilling fra tegning og råmaterialer til levering af færdigt koncept med tilhørende trapper og værn.

Vores certificeringer er din sikkerhed
AGJ kvalitetsstyringssystemer er ISO-certificerede efter DS/EN ISO 3834-2 og DS/EN 1090-1, – 2 og -3. Alle former for trapper, værn, terrasser, gelændere og platforme er således CE-mærkede når disse leveres fra AGJ Container Trading.

Kontakt AGJ Container Trading og lad os tage en drøftelse af din containerløsning.